London

LondonDet er ikke mulig å snakke om storbyer i Europa og ikke nevne London. Dette er en by som kan gi deg en rekke opplevelser og du har muligheten til skreddersy dem i henhold til det du ønsker. Kanskje du er veldig glad i fotball og ønsker å reise for å se en Premier League kamp. Eller så er det shopping som kan være årsaken til at du reiser til den flotte byen. En annen interesse man kan pleie i denne byen er musicals. Eller kanskje det er kultur du vil fokusere på. Som du skjønner så er dette en by hvor alle kan finne noe de interesserer seg for. Problemet er bare å velge ut hva man vil få med seg på storbyferien.

I London finner vi mange kjente attraksjoner som mange ønsker å få med seg, spesielt dersom det er første gangen de er der. Vi finner for eksempel Tower Bridge som er en av de mest kjente broene i Europa. Deretter er det attraksjoner som Buckingham Palace, London Eye, Big Ben og Madame Tussauds som trekker mange tusen turister hvert eneste år. Det er også mange flotte museer som kan gi deg et påfyll av kultur i denne byen. Denne byen har så mye å by på at det kan være vanskelig å få med seg alt man ønsker dersom man kun har muligheten til å ta en langhelg. Med andre ord så er dette en by som kan kan besøke igjen og igjen og fremdeles få nye opplevelser.

Overnattingsmuligheter

Når det kommer til overnattingsmuligheter i London så er det utrolig mange av dem og det kan være vanskelig å orientere seg i det store utvalget. Du kan finne mer informasjon om de mange stedene hos for eksempel Apollo.no, men vi ønsker å trekke frem noen hoteller for deg som reiser på budsjett og noen for deg som ønsker luksus. Det skal sies at det kan være vanskelig å finne hoteller til en billig penge i denne populære byen, men du har noen muligheter til å komme deg unna med ikke så mye. Et av de beste hotellene for deg som ønsker en billig tur er Ibis London Blackfriars. Dette hotellet ligger rett ved t-banestasjonen Southwark hvor du kan ta banen direkte til shoppegaten i sentrum uten å måtte bytte. Hotellet ligger også i gangavstand fra London Eye, National Gallery og London Aquarium. Et annet hotell for deg som ønsker å holde budsjettet er ibsis London Shepard´s Bush. Dette hotellet ligger rett ved et utrolig stor shoppingsenter som heter Westfield Shopping Center. Dette er det perfekte hotellet for deg som ønsker å dra på shoppingtur. Du kan enkelt ta banen inn til byen uten at det tar for lang tid. Hotellet er enkelt men du finner alt du trenger.

For deg som ønsker å rulle deg rundt i luksus så er det mange flotte hoteller å velge mellom. Vi ønsker å trekke frem et par som vi mener er verdt å bruke pengene på. Et av disse er Hotel 41. Dette hotellet oser av luksus og ligger meget sentralt, rett ved Buckingham Palace. Hotellet har bare 30 rom så her gjelder det å booke i god tid i forveien ettersom det er meget populært. Hotellet har blitt kåret til det beste i Storbritannia av flere og alle rommene er unike og vakre. Servicen er det heller ikke noe å si på, her vil du føle deg som kongelig. Dersom du setter stor pris på design bør du booke deg inn på Eccleston Square Hotel. Dette er et lite men utrolig lukuriøst hotell som også ligger i nærheten av Buckingham Palace. Designet er gjennomført og med en privat hage og flott bistro kan det føles som paradis. Det skal sies at det ikke er lov med barn på hotellet så dette passer nok best for vennetur eller kjærestetur.