Paris

ParisParis er kjent som en av de mest romantiske byene i verden. Dette er et yndet reisemål for mange kjærestepar og ektepar. Det skal allikevel sies at dette er en flott by å reise til sammen med venner også. Det er ikke sånn at man vil føle seg utenfor av den grunn. Paris er en utrolig vakker by som passer godt for deg som ønsker å oppleve unik atmosfære som oser av historie og kultur. Vi finner noen av de mest kjente attraksjonene i verden i denne byen. Du finner all informasjonen du trenger om byen på nettsiden Paris info, men vi vil allikevel gi deg noen tips.

Dersom man finner seg på tur til Paris så er det ingen overraskelse at de fleste ønsker å se Eiffeltårnet som rager høyt over bakken. Det er en ting å se det på bilder, men det er en helt annen ting å oppleve det i virkeligheten. Du har også muligheten til å dra opp i tårnet, men vær forberedt på at det kan være kø for å komme inn. Andre attraksjoner som er populære i byen er Triumfbuen som ligger i hovedgaten Champs- Elysées. Dette er den største buen i verden og den er litt av et syn i den populære shoppegaten. Dersom du ønsker å oppleve unike kirker så anbefaler vi deg å ta en tur til Notre Dame og Sacré Coeur. Sistnevnte ligger i området Montmartre og her får du en usedvanlig vakker utsikt over hele byen. For deg som er glad i kunst så kan man ikke reise fra byen uten å besøke det kjente museet Louvre hvor vi finner Mona Lisa blant annet. Dette er kun noen få ting man kan oppleve i Paris. Les mer på nettsiden vi har nevnt over for å finne de attraksjonene som passer best til deg og ditt reisefølge.

Overnattingsmuligheter

I en by som Paris så finnes det utrolig mange hotell å velge mellom. Dermed kan det være vanskelig å vite hvilket man skal velge. Hvor mye man har i budsjett vil også spille inn når man skal ta dette valget. På bakgrunn av dette så vil vi komme med noen tips om hotell både for deg som reiser på budsjett og for deg som ønsker litt ekstra luksus på turen. Dersom du ikke har så mye penger å bruke på hotell så betyr det ikke at du må bo på hostel av den grunn. En av de hotellene som kan passe bra for deg som ikke har et stort budsjett er Hotelf1 Paris Porte de Montmartre. Som du skjønner så ligger dette hotellet i bydelen Montmartre og dermed nærme flere nydelige attraksjoner. Det ligger også nærme en metrostasjon slik at du enkelt kan komme deg rundt i byen. Denne bydelen er perfekt for deg som liker arkitektur, monumenter og museer. Det er et meget enkelt hotell men du finner det du trenger.

For deg som ønsker å kjenne på luksusen ved å bo på et flott hotell så ønsker vi å anbefale The Peninsula Paris. Dette hotellet ligger rett ved triumfbuen og dermed midt i smørøyet. Du vil ha kort vei til en rekke severdigheter samt at du har kort vei til den kjente shoppinggaten. De har nylig pusset opp sine lokaler og er nå enda mer luksuriøst enn tidligere. Du vil føle deg som en prins eller prinsesse på dette hotellet. Du kan gå i en av de fire restaurantene eller de to barene og kose deg på kvelden dersom du ønsker å bli på hotellet. Det skal sies at det er ganske så stive priser på dette hotellet men det er virkelig verdt pengene spør du oss.