Vi vet alle at ting går fort i storbyene og det er mye liv. Dette kan kanskje avskrekke noen småbarnsforeldre som reiser med baby. Det er ikke nødvendig å være redd for å reise med baby til storbyen. Det skal allikevel sies at det vil være noen byer som passer bedre å reise til. Det vil alltid kreve noe mer å reise med en baby enn om du reiser kun med familie eller venner. Dermed har vi satt sammen noen tips for deg som skal på storby feire med baby.

Tips for deg som reiser med baby

Reise med babyDet første tipset er å reise med en stor ryggsekk i stedet for en koffert. Årsaken til dette er at du kan ha begge hendene fri for å ha full kontroll over ulike situasjoner. En annen ting som vil være viktig å huske på er å bestille egen seng til babyen på hotellet. Når du booker deres hotellrom så må du be om babyseng. På engelsk heter Baby Cot. Dette er noe de fleste hoteller kan tilby og som oftest vil det heller ikke komme en ekstra utgift i henhold til dette. Når man reiser med en baby så er det også slik at man ofte bør kjøpe med og ta med mat hjemmefra slik at man har full kontroll over hva babyen får i seg. Da kan det være noen ting som kan være essensielle å tenke på. Det vil være fordelaktig om dere finner et hotellrom som har minibar slik at dere kan oppbevare maten slik at den ikke blir dårlig. En annen ting som kan lønne seg i henhold til mat er at du får tak i en vannkoker. Mange hoteller har enten dette på rommet eller kan låne dette ut til deg. På denne måten kan du alltid varme opp maten til babyen.

Når det kommer til hvor man bør bo så er nok det beste ganske så sentralt. Årsaken til dette er at det kan oppstå uforutsette ting og da kan det være fint om det ikke er så langt tilbake til hotellet dere bor på. Det skal også sies at mange taxier i utlandet ikke har bilsete så det vil dermed bli mer risikabelt å være i trafikken. Er det slik at dere ønsker å få litt kulturelle opplevelser på steder som museum så kan dette være vanskelig med et barn som gråter og er utålmodig. Et lite tips for å kunne få til dette selv med en baby er å planlegge disse besøke i den tiden babyen skal sove. På denne måten kan dere ta dere god tid og nyte utstilling mens babyen sover. Et siste tips for deg som skal reise med baby til en storby er det å vurdere om man trenger å ta med seg barnevogn. Det har selvfølgelig litt å si hvor liten babyen. Det er en del byer hvor det kan være meget vanskelig å komme seg frem med en barnevogn og dermed vil kanskje en bæresele være mer praktisk. Det kan jo være at man trenger vognen til flyplassene og lignende, men vi anbefaler deg å i tillegg ta med en bæresele. Dermed kan du gjøre livet ganske så mye enklere for deg selv når man er på tur rundt i byen.