PakketipsI denne artikkelen vil vi hjelpe deg ved å gi deg noen smarte pakketips som kan gjøre din reise enda bedre. Det er nok mange av oss som gleder seg mer til selve reisen enn prosjektet som oppstår når man skal pakke og gjøre alt klart. For at denne opplevelsen skal bli litt bedre håper vi at disse tipsene vil kunne hjelpe deg. Når det kommer til toalettsaker så er det visse regler dersom du kun reiser med håndbagasje. Dette kan være fort gjort å glemme og da kan man ende meg at man ikke får ha ting med seg forbi sikkerhetskontrollen. Dermed lønner det seg å ha en reisetoalettveske som inneholder alt du trenger i mindre beger. Du kan flere steder kjøpe tomme beholdere som du kan overføre shampoo og balsam på for eksempel. På denne måten vil du alltid få med deg toalettsakene gjennom sikkerhetskontrollen.

Når du skal pakke selve kofferten så kan det lønne seg å legge frem alt først før du legger det ned i kofferten. Årsaken til dette er at du da vil få full oversikt over hva du tenker å ha med deg. Kanskje du finner ut at det er noe du strengt tatt ikke trenger å ha med deg og dermed har du kanskje litt ekstra plass hvis du ønsker å shoppe litt på turen.

Unngå skrukker

Vi har nok alle kommet frem til destinasjonen og funnet ut at klærne våre har blitt skrukkete og krøllete etter turen. Dette er selvfølgelig ikke optimalt og det er noen tips som kan hjelpe deg med å forhindre dette. Du kan rulle sammen klærne dine før du legger de i kofferten. Dette vil også kunne resultere at du får mer plass. Et annet tips er å ta med et par stålkleshengene som du kan benytte når du kommer frem. Når du da er fremme på hotellet kan du henge opp de plaggene det gjelder slik at de kan gå seg til. Har plaggene blitt veldig skrukkete så kan du henge de inn på badet og sette på dusjen. Da vil dampen fra det varme vannet kunne glatte ut alle eventuelle skrukker som har kommet fra reisen.

Organiser

Det er jo slik at man som regel har med seg i det minste et par sko til i tillegg til de man reiser med. Sko tar alltid opp ganske så stor plass i kofferten og spesielt dersom du reiser med håndbagasje. En løsning for å utnytte plassen så godt som mulig er å dytte sokker og strømper inn i skoene og fylle de opp. På denne måten får du utnyttet så mye som mulig av den plassen du har til rådighet. En annen fordel med dette er også at skoene vil holde formen og ikke få noen bretter eller lignende. Et annet tips er å ha med seg en tøypose eller en vanlig plastikkpose som er tom. Denne kan man benytte til skittentøy. På denne måten slipper du å legge det som er skitten sammen med klær eller undertøy som er rent. Organiser hvordan du fordeler det inn i kofferten slik at du hele tiden har kontroll på hva som er skittent og rent.