Stockholm

StockholmStockholm er en annen fin storby man kan legge reisen til dersom man ikke har så mye tid å sette av. Det tar cirka en time å fly fra Oslo og det er mulig å få tak i relativt billige billetter dersom man planlegger godt. Det er viktig å legge til at du vil bruke cirka en time fra begge flyplasser og inn til byen slik at du beregner med dette. Det er absolutt verdt å ta et lite besøk til søta bror sin hovedstad i øst. Stockholm er en hyggelig storby som ligger ved vannet slik som vår egen hovedstad. Det er mange steder som er verdt å besøk når du er i denne byen. Du kan ta en tur til den gamle delen av byen som er utrolig hyggelig. Her kan man gå rundt i gatene og se de gamle flotte bygningene som har stått i flere hundre år. Det er ikke bare flotte omgivelser i denne delen av byen det er også mange gode restauranter som er verdt et besøk.

Når det gjelder severdigheter i denne byen så er det absolutt verdt å ta turen for å se på slottet til den kongelige familien. Dersom du ønsker å oppleve litt kultur mens du er på tur så er det flere flotte museer slik som Moderna Museet og Nationalmuseum Design for å nevne noen. Det er også enkelt å komme seg rundt i Stockholm med t-bane eller buss. For å kunne undersøke hvilke severdigheter du bør få med deg i denne byen bør du besøke Visit Stockholm for mer informasjon.

Overnattingsmuligheter

Det er ganske individuelt når det kommer til hvor mye man ønsker å bruke på hotellrom når man er på reisefot. Dermed vil vi komme med forslag til både deg som ønsker å bo på et billig hotell og til deg som ønsker litt mer luksus i Stockholm. Det er ganske så dyrt med hotell generelt i Stockholm men det er mulig å finne noen fine steder som ikke vil ruinere deg. Et godt forslag som er ganske så rimelig er Vandrehjemmet Fridhemsplan som ligger midt i sentrum. Her finner du lekkert interiør og snille priser som passer for deg som ikke har et stort budsjett. Her kan du velge mellom en seng i sovesal som kan koste ned i 235 kroner eller et dobbeltrom til 700 kroner natten.

For deg som ønsker å ha litt mer luksus når du besøker søta bror så er det mange muligheter i Stockholm. Et av disse er Grand Hotel Stockholm som ligger ganske så nær Nasjonalmuseet. Dette er et luksuriøst hotell hvor du også kan nyte deres flotte spa dersom du vil slå på stortromma. Hotellet har fire restauranter og treningssenter dersom dette er et av dine ønsker. Et annet hotell som gir deg en overdådig følelse av luksus er Lymar Hotel. Hotellet har utsikt over flotte Gamla stan og slottet. Dermed ligger det meget sentralt i henhold til mange av de flotte severdighetene. Hotellet ligger også kun 9 minutters gange fra stranden dersom du tar deg en tur på sommeren og vil dyppe tærne i vannet. Bygningen er vakker og dette er et hotell som gir deg mye for pengene. Dersom du har budsjett til dette er det absolutt verdt besøket.